logo

CONTACT DETAILS

075806047
shijakoskacollection@gmail.com

OUR COMPANY

About usProductsMy accountMy ordersUsage instructions

© 2021 All rights reserved
powered by
la.mk logo
mastercard logo
visa logo

About us

Дали сте ја слушнале онаа приказна... за тоа дека ако најдете детелина со четири листа, среќата ќе ве прати засекогаш? Порано се верувало во разни приказни. Нас омилена ни е, и сакаме да веруваме во онаа, која што раскажува дека секое ливче од детелината си има свое значење: првото - вера, второто - љубов, третото среќа и четвртото - надеж. И без ниту едно од овие четири, ние не би постоеле, не би пораснале, не би живееле... За од нула да направиш кула, треба да веруваш во чуда. Очигледно, сега знам, дека сум ја пронашла својата животна детелинка. Мојата среќа. Ја имам во сите облици и токму заради тоа, одлучив дека логото на мојот бренд ќе биде детелинка. Со четири листа. За да ја споделам мојата среќа со вас. И сите вие, покрај вас да имате една мала детелинка која што ќе ви ја донесе целата среќа на светот! Со љубов Шијакоска А.